TUDOR GHEORGHE in Olanda- Concert extraordinar «Intoarcer…

Bilete: https://goo.gl/ynMPT4 Dragi prieteni, Romani exceptionali sunt pretudindeni, iar IKKI Productions urmareste aducerea in atentia publicului roman din Olanda si a tarilor vecine, a artistilor consacrati din Romania, dar si a celor stabiliti peste hotare. Evenimentul din 28 mai, va fi un alt prilej de a cunoaste astfel de oameni, de a trai clipe de bucurie si mandrie, pentru ca pe toti ne uneste aceasi dorinta de a conserva si pastra legatura cu ceea ce are Romania mai frumos: cultura, traditii, arta culinara si oameni ei frumosi. Asadar, iata ce v-am pregatit pentru seara de 28 mai, ora 19, DOMKERK Utrecht: Spectacol inedit, intitulat «Chemarea pasarii de acasa», sustinut de catre maestrul TUDOR GHEORGHE. In dechiderea spectacolului, o vom asculta pe MARIANA PREDA , eleva Maetrului Zamfir, interpretand piese consacrate la nai. Mariana are 22 de ani si este studenta la Conservatorium Van Amsterdam din Olanda la sectia de nai clasic. De-a lungul carierei, Mariana a castigat premii impresionante, printre care: Premiul ‘Maria Tănase’, Premiul întâi la Festivalul ‘Mamaia’, dar Marele Premiu la Concursul de nai din Olanda. În noiembrie Mariana a fost desemnată Ambasador muzical al României la Festivalul Luminilor din Amsterdam.

www.marianapreda.com

Un alt roman exceptional, pe care il vom cunoaste data de 28 mai este STEFAN POSTOL- artist contemporan, care combina pictura cu grafica. Lucrarile lui Stefan abunda in culoare vie portrete supradimensionate. In data de 28 mai, la DOMKERK, artistul va aduce tribut prin portretele sale, cantaretilor precum Amy Winehouse, Freddie Mercury, Prince si multi altii. Expozitia este cu vanzare si tablourile au dimensiuni impozante.

www.stefanpostol.com

Si pentru ca un eveniment romanesc autentic inseamna si putin rasfat culinar, vom aduce pentru dvs prajiturile copilariei, cunoscute si ravnite de noi toti. Pe langa prajituri, va vom oferi ceai/cafea-incluse in pretul biletului. Totodata, la eveniment, se vor gasi produse romanesti spre vanzare. Bilete cu 20% reducere:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/93D25FD9ADA499C3641AF00F3683A4DC

Pretul biletelor: Adulti: Bilete cu -20%: 32.90 euro Copii: 4-12 ani – 13.90 euro 12-18 ani- 19.90 euro Pensionari: 65+ 19.90 euro Inclus in pretul biletului: Acces la concert (un loc pe scaun) Cate o caserola cu prajituri Cafea/ceai

Bilete: https://goo.gl/ynMPT4

Informatii utile: *Produse romanesti la vanzare. Oferta limitata. * Daca ai o afacere sau oferi diverse servicii, iti sugeram sa ai la tine carti de vizita/pliante. Va exista un loc special in care sa le plasezi, in vederea promovarii afacerii/serviciilor tale. Te asteptam cu drag! Echipa IKKI Productions Contact organizatori: telefon: 0615147419

ikkiproductionsandevents@gmail.com

Verwijderen of bijwerken evenement Fievent.com | Contact | Privacy | Terms